• Announcements

    • Robin

      Welcome!   03/05/2016

      Welcome, everyone, to the new 910CMX Community Forums. I'm still working on getting them running, so things may change.  If you're a 910 Comic creator and need your forum recreated, let me know and I'll get on it right away.  I'll do my best to make this new place as fun as the last one!
Sign in to follow this  
Followers 0
jmucchiello

Forum officialness

36 posts in this topic

I don't see Hack's avatar either, nor Pharaoh's, or Psadlon's, or Statures. Also emoticons are gone.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Scotty said:

I don't see Hack's avatar either, nor Pharaoh's, or Psadlon's, or Statures. Also emoticons are gone.

Ok, I have uploaded a fresh copy of my profile and cover photos.

As for the lack or Emoticons? : )  I do not like green eggs and emoticons.

And Professor, Your picture is not currently visible to me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, ProfessorTomoe said:

Can anyone see mine?

Nope, Firefox on Android.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Pharaoh RutinTutin said:

Ok, I have uploaded a fresh copy of my profile and cover photos.

I see it now.

Just now, mlooney said:

Nope, Firefox on Android.

I'm on Firefox on PC. Also noticed that even the gallery is full of broken images, so any of the strip slays that were uploaded to the forums aren't loading in the slay thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, ProfessorTomoe said:

I have followed the "fresh copy" upload method, in hopes of restoring my image. Please advise.

It's showing up now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, ProfessorTomoe said:

I have followed the "fresh copy" upload method, in hopes of restoring my image. Please advise.

Working

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine seemed was working for a bit when the forum first came up but apparently it was either a cached version or something cause it went away for me after I cleared my temporary files. I fixed it as soon as I noticed afterwards,

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, PSadlon said:

Mine seemed was working for a bit when the forum first came up but apparently it was either a cached version or something cause it went away for me after I cleared my temporary files. I fixed it as soon as I noticed afterwards,

It is working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/10/2016 at 10:28 AM, Scotty said:

I don't see Hack's avatar either, nor Pharaoh's, or Psadlon's, or Statures.

Oh yeah, that. I either have to search the archives (I might as well), or recolor another one. Either works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0